Haza akart vinni egy út szélén fekvő részeget, de az eltakarta a szemét, és nekimentek a villanyoszlopnak

baleset
2017 május 31., 08:10
comments 73

A villanyoszlopnak ütközött egy tolató autó Orosházán, a Kupa-Vezér utcában február 8-án, mert a hátsó ülésen utazó részeg fiatal megzavarta a vezetőt. A 17 éves fiút társai azért ültették be az autóba, mert a hidegben az út szélén feküdt részegen. 

Amikor haza akarták vinni, út közben megfogta, rángatta a vezető fejét és eltakarta a szemét. Az ütközésben az autó vezetője könnyű sérülést szenvedett, a jobb első ülésen utazó fiatalember viszont karcolás nélkül megúszta.

A baleset után, miközben az autó vezetője a rendőrséget hívta, részeg utas kiszállt a kocsiból és lelépett a helyszínről. Az akkor 17 éves fiút a rendőrök két órán belül elfogták, és a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt nyomozást indított ellene. 

A nyomozást az orosházi rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 2017. május 30-án lezárta és az ügy iratait a gyanúsított ellen vádemelési javaslattal elküldte a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.