Mészáros Lőrinc csak a két legnagyobb építőipari cégéből kivett 5,2 milliárdot

Éljen, órákkal a végső határidő időtt kikerültek Mészáros Lőrinc építőipari cégeinek eredménybeszámolói is az igazságügyi minisztérium honlapjára.

Lényeg:

  • Mészáros és Mészáros Kft.:
  • árbevétel: 20,7 milliárd -» 9,2 milliárd
  • osztalék:  3,5 milliárd -» 1,6 milliárd forint

Azaz lényegesen romló teljesítmény a főleg csatornázásban utazó fő cégtől.

  • R-Kord. Kft.:
  • árbevétel: 6,6 milliárd -»  17 milliárd
  • osztalék: 0,75 milliárd -» 3,6 milliárd

Azaz lényegesen javuló teljesítmény a főleg vasútépítésben utazó cégtől.

A két építőipari cégből Mészáros Lőrinc összesen 4,3 milliárd forint osztalékot vett ki 2015-ben, tavaly már 5,2 milliárd forintot rakott zsebre feleségével kettesben (továbbra is, csak ebből a két cégből). Mivel Mészáros Lőrincnek kb. száz cége van, ezért a többit nem nézem most meg, csak holnap.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.