18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Pokolgép robbant a német nagykövetségnél Kabulban

külföld
2017 május 31., 05:30
comments 148
photo_camera Fotó: SHAH MARAI/AFP

Autóba rejtett bomba robbant szerdán az afgán főváros diplomatanegyedében, a német nagykövetség közelében. A robbanás után hatalmas füstfelhő emelkedett a város fölé.

A BBC szerint legalább 80-an meghaltak, 350-en pedig megsebesültek. A merényletér eddig egyik terrorszervezet sem vállalta a felelősséget.

link Forrás

Kabulban legutóbb május elején követtek el robbantásos merényletet katonák ellen, akkor nyolcan haltak meg. Márciusban pedig egy katonai kórházban lőttek le 38 embert. (BBC/Spiegel)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.