Spielberg segítségével térhet vissza az Animánia

FILM
2017 május 31., 18:33
comments 47

Az IndieWire információi szerint visszatérhet a kilencvenes évek egyik népszerű rajzfilmsorozata, az Animaniacs, ami Magyarországon is elég népszerű volt egy időben. Nálunk csak az első évad részei futottak, Animánia címmel, de maga a sorozat összesen 99 részt élt meg. 

link Forrás

Az újraindítás ötlete most azért merült fel, mert a sorozat tavaly felkerült Netflixre, és meglepően népszerűnek bizonyult. 

Az eredeti sorozat készítésében részt vevő Steven Spilberg várhatóan most is kivenné a részét a folytatásból. Egyelőre nem tudni, hol futna a Warner Bros. sorozata, de a kilencvenes évekre épített nosztalgia hatalmas üzlet mostanában, ezért nem nehéz elképzelni, hogy tényleg összejöhet a folytatás. 

link Forrás

Eredetileg a sorozatban bukkant fel mellékszálkánt a Pinky and the Brain című minisorozat is az őrült/gonosz egérről, valamint lökött társáról, de ez annyira népszerűnek bizonyult, hogy később külön sorozatot kapott. 

Az Animaniacs ugyan hivatalosan elsősorban gyerekeknek készült, de jóval többen nézték, mivel a részek mindig tele voltak egy csomó popkulturális utalással meg összetettebb poénokkal is. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.