Szerződést bontott a CNN a levágott Trump-fejjel pózoló komikussal

2017 május 31., szerda 21:13
76

A CNN bejelentette, hogy felbontják a megállapodásukat Kathy Griffinnel. A humorista eredetileg a csatorna szilveszteri műsorának lett volna a házigazdája, de posztolt egy fotót, amin Donald Trump levágott műfejével a kezében pózolt, és ezután óriási botrány tört ki az amerikai nyilvánosságban. 

Az azóta már törölt fotó

A CNN szóvivője már kedden jelezte, hogy a csatorna felháborodva látta a fotót, és a vezetőség meg fogja vizsgálni Griffin fellépését. Ez érett be szerdára, amikor az egyezség felmondása mellett döntöttek. A fotó miatt Griffin több kollégája is elhatárolódott tőle, többek között a szilveszteri társműsorvezető Anderson Cooper is. 

Griffin már kedden bocsánatot kért a fotó miatt, mint mondta, komikaként átlépett egy határt, amit nem lett volna szabad, túl messzire ment. Mint írta, megérti, hogy miért bántotta ez a kép az embereket, és hogy ez nem volt vicces egyáltalán. De ekkor már késő volt, a fotó miatt sorra tiltakoztak konzervatív és liberális közszereplők, politikusok. 

Szerda reggel pedig Trump is megszólalt: 

(Buzzfeed)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt