Szerződést bontott a CNN a levágott Trump-fejjel pózoló komikussal

A CNN bejelentette, hogy felbontják a megállapodásukat Kathy Griffinnel. A humorista eredetileg a csatorna szilveszteri műsorának lett volna a házigazdája, de posztolt egy fotót, amin Donald Trump levágott műfejével a kezében pózolt, és ezután óriási botrány tört ki az amerikai nyilvánosságban. 

Az azóta már törölt fotó

A CNN szóvivője már kedden jelezte, hogy a csatorna felháborodva látta a fotót, és a vezetőség meg fogja vizsgálni Griffin fellépését. Ez érett be szerdára, amikor az egyezség felmondása mellett döntöttek. A fotó miatt Griffin több kollégája is elhatárolódott tőle, többek között a szilveszteri társműsorvezető Anderson Cooper is. 

Griffin már kedden bocsánatot kért a fotó miatt, mint mondta, komikaként átlépett egy határt, amit nem lett volna szabad, túl messzire ment. Mint írta, megérti, hogy miért bántotta ez a kép az embereket, és hogy ez nem volt vicces egyáltalán. De ekkor már késő volt, a fotó miatt sorra tiltakoztak konzervatív és liberális közszereplők, politikusok. 

Szerda reggel pedig Trump is megszólalt: 

(Buzzfeed)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.