Fürjes: Több milliárdnyian fogják látni, hogy Budapest közepén az ugrótoronyból mélybe vetik magukat a sportolók

Budapest
2017 június 01., 06:51
comments 150

Korábban arról volt szó, hogy a vizes vébé versenyei után, augusztus huszadikától birtokba vehetik az egyesületek és a sportolók a felújított vagy új létesítményeket, az Inforádióban Fürjes Balázs elárulta: ez csak hetekkel később valósulhat meg. A kiemelt budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos szerint csak a Komjádit tudják azonnal átadni, a Hajósban el kell bontani a lelátókat, ami szerinte pár hét munkát jelent. A Duna Arénában is bontani kell, annak idejét meg sem becsülte, de kijelentette, hogy valamilyen megoldás lesz: például a melegítőmedencét tudják majd használni a sportolók. 

photo_camera Fotó: Illyés Tibor

"Több milliárdnyian fogják látni a tévékben,"

hogy Budapest közepén a 27 méter magas ugrótoronyból a mélybe vetik magukat a sportolók, mondta Fürjes a Batthyány téren épülő monstrumról. A biztos szerint "tudatos döntés" volt, hogy oda építik a tornyot, és "tudatos döntés" volt az is, hogy csak a verseny kezdetére készül el. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.