Fürjes: Több milliárdnyian fogják látni, hogy Budapest közepén az ugrótoronyból mélybe vetik magukat a sportolók

Korábban arról volt szó, hogy a vizes vébé versenyei után, augusztus huszadikától birtokba vehetik az egyesületek és a sportolók a felújított vagy új létesítményeket, az Inforádióban Fürjes Balázs elárulta: ez csak hetekkel később valósulhat meg. A kiemelt budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos szerint csak a Komjádit tudják azonnal átadni, a Hajósban el kell bontani a lelátókat, ami szerinte pár hét munkát jelent. A Duna Arénában is bontani kell, annak idejét meg sem becsülte, de kijelentette, hogy valamilyen megoldás lesz: például a melegítőmedencét tudják majd használni a sportolók. 

Fotó: Illyés Tibor

"Több milliárdnyian fogják látni a tévékben,"

hogy Budapest közepén a 27 méter magas ugrótoronyból a mélybe vetik magukat a sportolók, mondta Fürjes a Batthyány téren épülő monstrumról. A biztos szerint "tudatos döntés" volt, hogy oda építik a tornyot, és "tudatos döntés" volt az is, hogy csak a verseny kezdetére készül el. 

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.