Gyurcsány elismerte, lehet, hogy felültették az Orbánt lejárató iratokkal

POLITIKA
2017 június 01., 10:52
comments 274

Emlékezetes beszélgetést alkotott Gyurcsány Ferenc még május közepén Kálmán Olgánál a HírTV-ben, mikor elbarchóbázta mit tud Orbán állítólagos svájci és szingapúri bankszámláiról. Semmit. Az ATV csütörtökön publikált interjújában ismét rákérdezett a DK elnökénél, hogy hol tart az ügy. Gyurcsány most végre elismerte, hogy lehet, hogy orosz, lehet, hogy fideszes provokációval áll szemben. Egy biztos: tárgyalt valakivel, 

"akinek nem tudjuk hitelesen a személyazonosságát, csak azt sejtjük róla, hogy orosz. Nem tudjuk, hogy Fidesz-kapcsolat-e, nem tudjuk, hogy a dokumentumok eredetiek-e."

Ha provokáció történt, szerinte akkor is jól vette az akadályt, nem lehetett sem titkos fideszes, sem titkos orosz, sem másfajta kapcsolatokkal. vádolni. 

"Ha igaz, amit látok, akkor Magyarország mai miniszterelnöke köztörvényes bűnöző. Ha nem igaz, amit látok és provokáció van, akkor a magyar belpolitikai életben valaki nagyon mocskos játékot játszik, amelyben engem akar fölhasználni,"

tette hozzá. Hogy mikorra derül ki az igazság, úgy reagált, hogy 

miután nemcsak rajtam múlik, iparkodom.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.