Megmagyarázta tettét a Teréz körúti robbantó: manipulálták

bűnügy
2017 június 01., 04:03
comments 32

Ügyvédjén keresztül üzente P.László, a Teréz körúti robbantó a Magyar Hírlapnak, hogy 

erős befolyásoltság miatt követte el tettét a körúti robbantó.

Szikinger István védő szerint "e világi, de konkrét emberekhez nem köthető erők befolyásolták, és manipulálják jelenleg is a Teréz körúti robbantót, és ez a körülmény jelentős szerepet játszott tette elkövetésében is." Az ügyvéd hangsúlyozta, hogy P. László kitart azon állítása mellett, hogy nem neheztelt a megtámadott rendőrökre, sem a szervezetre, állítólag korábban maga is fontolóra vette, hogy rendőr lesz, hiszen nagyapja is az volt. 

Nem tudni, hogy mi a célja P. Lászlónak a fenti kijelentésével, ami csak a sajtónak küldött meg, a nyomozókat nem tájékoztatta róla. A robbantással gyanúsított férfit eddig kétszer vizsgálták meg az Igazságügyi Megfigyelő és Elemegyógyító Intézetben, mindkétszer beszámíthatónak ítélték. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.