Ott megy a pénzünk: a nemzeti konzultációt megköszönő kampányt indít a kormány

POLITIKA
2017 június 01., 13:55
comments 222

A kormány azt állítja (egyébként teljesen ellenőrizhetetlenül), hogy 1,68 millió ember vett részt a nemzeti konzultációban.

A Magyar Idők „információi szerint” csodával határos módon „a résztvevők elsöprő többsége támogatja a kormány álláspontját”, több mint 90 százalékuk támogatja a „külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról” szóló javaslatot.

A kormány feltétlen híveként ismert lap azt is tudni véli, hogy a nemzeti konzultáció után a kormány köszönő- és eredménykampányt is indít.

Ez lesz a köszönőkampány központi üzenete:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.