Seszták miniszter ismerőseinek kisvárdai szexshopja is kapott uniós támogatást

POLITIKA
2017 június 01., 18:07
comments 108

Öt éve a mikrovállalkozások fejlesztésére kiírt gazdaságfejlesztési operatív programból kapott pénzt egy kisvárdai szexshop, eredetileg "ajándékbolt" indítására – írja a 24.hu.

A bolt tulajdonosa Facebookja tanúsága szerint jóban van a kisvárdai térség atyaúristenével, Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszterrel, van róluk közös kép is egy konferenciaközpontban szervezett eseményen. (A kilencvenes években orosz és ukrán állampolgárok részére százával fiktív cégeket alapító Seszták, mielőtt miniszter lett volna, részt vett a fejlesztési pályázatok elbírálásában.)

photo_camera A jobboldali ablakon hunyorítva látszik is a Széchenyi terves tábla.

A bolt egyik tulajdonosa azt mondta a 24.hu-nak, hogy a támogatás mikrohitel volt, és már visszafizették.

Kisvárdára egyébként ömlik az állami pénz, a focicsapatba szakajtónyi tao-támogatás zúdul, a kormány tavaly év végén 6,8 milliárd forintot szavazott meg a körzetnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.