Szijjártó: A paksi bővítés nem egyszerű energetikai kérdés, hanem Magyarország gazdaságtörténetének valaha volt legjelentősebb fejlesztési programja

POLITIKA
2017 június 01., 10:10
comments 117

A magyar külügyminiszter a Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumon, a nukleáris energiának a zöldenergia-mixben játszott szerepéről megtartott panelbeszélgetésen jelentette ki, hogy

"a paksi erőmű  bővítése nem egyszerű energetikai kérdés, hanem Magyarország gazdaságtörténetének valaha volt legjelentősebb fejlesztési programja."

Szijjártó Péter az MTI-nek telefonon üdvözölte, hogy az Európai Unió által minden tekintetben engedélyezett beruházás aktív szakaszához érkezett. Magyarország megkezdi paksi építkezés területének előkészítését, tette hozzá. Ez szerint másfél évet vesz igénybe, amit követően megkezdődhet az erőműblokkok építése. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.