Az Alpokalján mennydörgésre ébredhettek

időjárás
2017 június 02., 04:06
comments 54

Jó reggelt. Az elmúlt húsz percben már két fokot emelkedett a hőmérséklet Budapesten, 5:40-kor még csak 12 fokot mértek, most már 14 fok van, délelőtt pedig már 21 is lehet. És ezzel még korántsincs vége, délutánra a csúcshőmérséklet országszerte 30 fok körül lesz. Az ország nagy részében eseménytelen melegedéssel telik majd a nap, figyelmeztető előrejelzést csak Somogy és Baranya megyékre adott ki a meteorológia, ott felhőszakadásra, rövid idő, kb. 30 perc alatt lehulló 25-30 mm, vagyis négyzetméterenként 25-30 liternyi csapadékra lehet számítani.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.