Egy ciprusi görög professzor megfejtette, hogy a nők csak azért vannak nőkkel, mert ez szexuálisan izgatja a férfiakat

elmebaj
2017 június 02., 07:36
comments 226

Menelaos Apostolu, a Nicosiai Egyetem kutatója fantasztikus elméletet dolgozott ki a női homoszexualitás okára. Hipotézise szerint az azonos neműek iránti vonzalom szelekciós nyomásra alakult ki a nőkben, mert a férfiak preferálják azokat az ellenkező nemű partnereket, akik vonzódnak az azonos neműekhez. Hipotézisét kérdőíves vizsgálatokkal támasztotta alá, ehhez pedig megtalálta a létező legrelevánsabb alanyokat: 1509 heteroszexuális embert. És meg is állapította, hogy míg a heteroszexuális nőket nem hozzák lázba a homoszexuális férfiak, a heteroszexuális férfiakat "számottevő részét" igenis izgatja a leszbikus kapcsolat. Mi több, megállapításai szerint a heteroszexuális férfiakat jobban izgalomba hozta a gondolat, hogy partnerük homoszexuális kapcsolatot létesítsen, mint fordítva.

Ebből egyenes út vezetett ahhoz a következtetéshez, hogy a nők valójában csak azért létesítenek szexuális viszonyt más nőkkel, hogy felkeltsék a férfiak szexuális érdeklődését. Apostolu professzor mindeközben olyan, a tudomány világát megrázó következtetéseket vont le, minthogy "ha egy nő egy másik nővel van, akkor nem férfival van", ez pedig azért jó, mert "csökkenti a felszarvazás esélyét".

Apostolu és társai úttörő kutatását 35,95 dollárért bárki megvásárolhatja. (Via The Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.