Ezt a munkáspárti kampányfilmet maga Ken Loach rendezte

POLITIKA
2017 június 02., 20:12
comments 172
link Forrás

Faék - vagy munkáskalapács? - egyszerűségű, természetesen extra demagóg, ennek megfelelően hatásos és magávalragadó filmet rendezett a Munkáspártnak a 2016-ban az Én, Daniel Blake-kel élete második Arany Pálmáját elnyerő Ken Loach. Tök függetlenül attól, hogy mit gondolsz a politikáról meg a bal- és jobboldalról, érdemes megnézni, milyen egy igazán profi szlogen és egy jól megcsinált balos kampány. Nyilván nem véletlen, hogy a rendkívüli választások bejelentése után a konzervatívokat minden mérés szerint durván a potenciális munkáspárti szavazók kétszerese támogatta, de mostanra jelentősen szűkült a rés, és van olyan kutatás, ami szerint a kormányzó párt már csak 3 százalékkal veze. De még az őket legmagasabbra mérő intézet szerint is 12 százalékosra csökkent a különbség.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.