Nagy szerencse érte a külügyminiszter urat, véletlenül pont a nyaralójához vezető utat újították fel

POLITIKA
2017 június 02., 10:47
comments 98

Hogy, hogy nem, Balatoneredicsen éppen azt a meredek zsákutcát újították fel, amely Szijjártó Péter külügyminiszter nyaralójához vezet. A hétszáz méteres utca első 500 méterét döngölt mészkővel borították, utolsó, igazán meredek kétszáz méterére még egy aszfaltréteget is húztak, írja a HVG, amely bőséges képriportot is közölt a frissen felújított zsákutcáról.

A faluban még felújítottak néhány utcát, a polgármester, Töreky Lászlóné szerint erre egy tavalyi nagy esőzés miatt volt szükség, amely több utat is elmosott.

Szijjártó Péter azt mondta a HVG-nek, hogy nem volt tudomása az útfelújításról, amit, ha megkérdezték volna, határozottan ellenzett is volna, mert szerinte nem volt indokolt. Mivel az utfelújítást az állami vis maior alapból finanszírozták, ahonnan csak helyi lakosok bejelentése alapján igényelhető összeg, feltételezhetően Szijjártó telekszomszédja kérhette az útfelújítást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.