Nagy szerencse érte a külügyminiszter urat, véletlenül pont a nyaralójához vezető utat újították fel

POLITIKA
2017 június 2., 10:47
comments 99

Hogy, hogy nem, Balatoneredicsen éppen azt a meredek zsákutcát újították fel, amely Szijjártó Péter külügyminiszter nyaralójához vezet. A hétszáz méteres utca első 500 méterét döngölt mészkővel borították, utolsó, igazán meredek kétszáz méterére még egy aszfaltréteget is húztak, írja a HVG, amely bőséges képriportot is közölt a frissen felújított zsákutcáról.

A faluban még felújítottak néhány utcát, a polgármester, Töreky Lászlóné szerint erre egy tavalyi nagy esőzés miatt volt szükség, amely több utat is elmosott.

Szijjártó Péter azt mondta a HVG-nek, hogy nem volt tudomása az útfelújításról, amit, ha megkérdezték volna, határozottan ellenzett is volna, mert szerinte nem volt indokolt. Mivel az utfelújítást az állami vis maior alapból finanszírozták, ahonnan csak helyi lakosok bejelentése alapján igényelhető összeg, feltételezhetően Szijjártó telekszomszédja kérhette az útfelújítást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt