Romániába szöknek a magyar masszőrök

2017 június 3., szombat 4:15
81

Az online kasszák gyakori szoftverhibáira, a készülékek egy részénél rendszeresen előforduló problémákra hívta fel a figyelmet az Országos Taxiszövetség elnöke és a Masszőrök Egyesületének elnöke a Magyar Nemzet szombati számában.

Metál Zoltán gyakori gondnak nevezte, hogy a forgalmazóktól nem kapnak cserekészüléket, ezért előfordul, hogy a taxisok hónapokig kézzel írt nyugtát állítanak ki. A készülék pedig olyan nagy méretű, hogy sok taxisnak csak a csomagtartójában fér el. Megemlítette azt is, a pénztárgépek garanciája szerint a készüléket 35 Celsius-foknál magasabb hőmérsékleten nem szabad tárolni, amit lehetetlen elvárásnak tart a meleg nyári napokban.

Podhorszky Tibor, a Masszőrök Egyesületének elnöke is a rendszeresen meghibásodó kasszákra panaszkodott, és a szaporodó adóhatósági vizsgálatokat említette. Megjegyezte azt is, hogy egyre több masszőr megy dolgozni a szomszédos országokba, leginkább Romániába és Ausztriába. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt