CIAO TUTTI! Végre megérkezett Budapestre az igazi olasz életöröm

internetek
2017 június 05., 09:49
comments 110

Nincs még két európai nép, amely annyira rajongana egymásért, mint az olasz és a magyar. A magyarok imádják a tortellinit, a Lamborghinit, a Guccit és Gigi Buffont, és egészen biztos, hogy az olaszok is imádnak rajtunk valamit, hiszen különben miért lebzselne nálunk mindenki Giannitól Rocco Siffredin át Davide Lanzafaméig?

Enzo Capo ennél a három úriembernél ma még kevésbé ismert, de ez nem maradhat így sokáig, mivel Enzo Capo gyakorlatilag az egyszemélyes ITÁLIA:

link Forrás

Capo, aki talán nem sértődik meg, ha a továbbiakban a csodálatos ENZO nevet használjuk csak rá, a világmindenség legolaszabb városából, Nápolyból származik. Legalábbis ha jól fejtettem meg az interneten elszórt gyöngyszemeiből.

Enzo Budapesten a nagyon jó nevű Enzo Capo Luxury Suites apartmanjainak bérbeadásával foglalkozik. Mivel Enzo ügyes üzletember, és pontosan tudja, hogy 2017-ben lehetetlen sikeres vállalkozást a közösségi média folyamatos pörgetése nélkül működtetni, minden népszerű felületen hirdeti cégét és egyben önmagát.

link Forrás

Enzóban az a legcsodálatosabb, hogy gyakorlatilag eggyé vált a termékével, és sokszor nem is lehet eldönteni, hogy éppen Enzo Capót, az Enzo Capo Luxury Suitest vagy Budapestet reklámozza fotóival és ellenállhatatlan videóival. De hogy Olaszországot és a fergeteges olasz életörömöt mindig, az egészen biztos.

Enzo talán nem a világ legjobb reklámfilmese, de a professzionalizmus hiányát mindig tökéletesen pótolja - na mivel? Hát persze, hogy hamisítatlan és hamisíthatatlan életörömmel!

link Forrás

Ahogy az egy ilyen Budapesten szórakozó aranyifjúhoz illik, Enzo szinte ki sem mozdul a Bazilika és a Zrínyi utca közvetlen vonzáskörzetéből, neki a naphegyi Oxygen Wellness már vidéki kiruccanásnak számít. Viszont ennek a szűk kis birodalomnak minden bizonnyal ő a legjobb nagykövete.

Hol olaszul, hol bájosan olaszos angolul készített filmecskéit nézve a legbúvalbaszottabb budapesti is megadja magát, és végre elismeri, hogy ennél a városnál nincs csodálatosabb a világon. Ő még a szörnyűséges fabódés budapesti karácsonyi vásárról is olyan lelkesedéssel képes forgatni, hogy az egészen biztosan több turistát hoz Magyarországra, mint a Red Bull Air Race:

link Forrás

Mivel Enzo életének minden másodperce az olaszság maximumán pörög, természetesen ételek közelében jut a csúcsra:

link Forrás

Enzo videói közül nehéz kedvencet választani, de ha mégis muszáj, akkor én erre szavazok. Enzo és nála egy hangyányival sem kevésbé olasz barátai a Budai Vár panorámájával a háttérben desszertet fogyasztanak, és közben csapják a reklámot Budapestnek. Egy büdös szót sem kell tudni olaszul, hogy átjöjjön a lényeg: az életöröm. 

link Forrás

További olasz életörömért érdemes felkeresni Enzo oldalait:
Enzo Capo Official Instagram
Enzo Capo Luxury Suites Facebook

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.