Kádba fojtotta volna gyerekeit az oklahomai férfi, de a szomszéd lelőtte

Az oklahomai Ada városából jelentkezett hajmeresztő történettel a KFOR. Pénteken egy férfi lelőtte a szomszédját, aki épp arra készült, hogy egy kád vízben fojtsa meg ikergyerekeit. Leland Foster egy késsel a kezében tartotta távol az anyát a gyerekektől. 

Az elkövető 12 éves lánya rohant ki a lakásból, hogy segítséget kérjen a szomszédoktól. Cahs Freeman arra nyitott be a lakásba, hogy Foster a víz alatt tartja a két gyereket - egy fiút és egy lányt -, miközben késsel fenyegeti az anyát. Nem habozott, kétszer hátulról rálőtt Fosterre, aki meghalt. 

Freeman kamerán kívül - még remegve - azt nyilatkozta, azonnal meghúzta a ravaszt, amint felismerte a helyzetet, de egyáltalán nem volt benne biztos, hogy emiatt később nem lehet bántódása. Freemant kihallgatása után szabadon engedték, de a kerületi ügyész előtt felelnie kell majd az emberölés miatt. 

A csecsemőket az Oklahoma City kórházba szállították, de már ki is engedték őket. Fostert 2011-ben családon belül erőszak, fojtogatás és gyújtogatás miatt már egyszer bevitték. (kfor.com / MTI)