18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Kádba fojtotta volna gyerekeit az oklahomai férfi, de a szomszéd lelőtte

bűnügy
2017 június 05., 10:16
comments 175

Az oklahomai Ada városából jelentkezett hajmeresztő történettel a KFOR. Pénteken egy férfi lelőtte a szomszédját, aki épp arra készült, hogy egy kád vízben fojtsa meg ikergyerekeit. Leland Foster egy késsel a kezében tartotta távol az anyát a gyerekektől. 

Az elkövető 12 éves lánya rohant ki a lakásból, hogy segítséget kérjen a szomszédoktól. Cahs Freeman arra nyitott be a lakásba, hogy Foster a víz alatt tartja a két gyereket - egy fiút és egy lányt -, miközben késsel fenyegeti az anyát. Nem habozott, kétszer hátulról rálőtt Fosterre, aki meghalt. 

Freeman kamerán kívül - még remegve - azt nyilatkozta, azonnal meghúzta a ravaszt, amint felismerte a helyzetet, de egyáltalán nem volt benne biztos, hogy emiatt később nem lehet bántódása. Freemant kihallgatása után szabadon engedték, de a kerületi ügyész előtt felelnie kell majd az emberölés miatt. 

A csecsemőket az Oklahoma City kórházba szállították, de már ki is engedték őket. Fostert 2011-ben családon belül erőszak, fojtogatás és gyújtogatás miatt már egyszer bevitték. (kfor.com / MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.