Fidget spinnerrel magyarázza el a Szentháromságot egy rózsaszín* nyakkendős lelkipásztor

vallás
2017 június 06., 06:42

Az egyik tábor szerint a fidget spinner leköti a figyelemzavaros gyerekeket, a másik tábor szerint csak elvonja a figyelmüket az értelmesebb dolgokról. Erre tessék, kiderült, hogy van egy harmadik tábor is: a kereszténység. 

photo_camera Steiner lelkipásztor spinnel.

Steiner József baptista lelkipásztor a hétvégén töltötte fel Facebookjára a videót, amin egy ilyen pörgettyű segítségével magyarázza el a Szentháromságot, sőt, még pontosabban az Atya, a Fiú és a Szentlélek közötti, perichoresis nevű kapcsolatot?

A videó embeddelését sajnos Steiner atya Jézus Krisztushoz nem feltétlenül méltóan, de megtiltotta, ezért csak itt nézhető meg

FRISSÍTÉS!!! EMBEDDELHETŐ!!!!:

link Forrás

A lenti gördeszkázó pap óta nem láttam az idők hangját ilyen kristálytisztán halló keresztény férfit. Nagy kár, hogy az Első nikaiai zsinaton nem volt mindenkinél kéznél jojó, biztosan gördülékenyebben mentek volna a dolgok. 

FRISSITÉS 2: Steiner József felvette szerkesztőségünkkel a kapcsolatot, és pontosított: nyakkendője szerinte piros.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.