Megnevezték a harmadik londoni áldozatot: Kirsty Boden segíteni akart

POLITIKA
2017 június 06., 10:47
comments 48

Eddig két áldozat neve volt ismert a londoni autós-késes merénylet hét halottja közül: a 32 éves brit James McMullan egy bárban ivott, amikor megtámadták, a 30 éves kanadai Chrissy Archibald pedig a vőlegényéhez érkezett Londonba.

A most megnevezett áldozat egy 28 éves ausztrál nő, Kirsty Boden. Ő akár túl is élhette volna: a családja által kiadott közleményből kiderül, hogy akkor ölték meg, amikor, látva a London Bridge-en történteket, odaszaladt, hogy segítsen a sebesülteken.

Az áldozatok száma sajnos majdnem meg is duplázódhat rövidesen, öten ugyanis eltűntek és azóta sem kerültek elő.

(via Business Insider

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.