Orbán Viktort nem zavarja, hogy szövetségesét, Farkas Flóriánt 1,6 milliárd forint eltüntetésével vádolják

politika
2017 június 6., 10:29
comments 217

Az ATV-nek sikerült megkérdeznie Orbán Viktort annak apropóján, hogy a Fidesz ismét választási szövetséget költött Farkas Flóriánnal és az általa vezetett Lungo Drommal.

photo_camera Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Farkassal és a Lungo Drommal kapcsolatban az utóbbi hónapokban még a magyar korrupciós átlaghoz képest is durva hírek jelentek meg. Többek között közokirathamisításról, költségvetési csalásról és hivatali visszaélésről van szó.

A csatorna kérdésére Orbán Viktor azt válaszolta, hogy amíg a Lungo Drom megválasztja Farkast elnöknek, addig a Fidesz és ő maga is bíznak benne. Orbán szerint „az elmúlt évek azt mutatják, hogy sok eredményt sikerült elérnünk közösen".

Orbán szerint

„a cigány közösség maga eldönti, mit gondol erről, mi pedig elfogadjuk az ő véleményüket. A Lungo Drommal való együttműködést sikeresnek ítélem és folytatandó".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt