Orbán Viktort nem zavarja, hogy szövetségesét, Farkas Flóriánt 1,6 milliárd forint eltüntetésével vádolják

politika
2017 június 06., 10:29
comments 213

Az ATV-nek sikerült megkérdeznie Orbán Viktort annak apropóján, hogy a Fidesz ismét választási szövetséget költött Farkas Flóriánnal és az általa vezetett Lungo Drommal.

Farkas Flórián Orbán Viktor társaságában
photo_camera Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Farkassal és a Lungo Drommal kapcsolatban az utóbbi hónapokban még a magyar korrupciós átlaghoz képest is durva hírek jelentek meg. Többek között közokirathamisításról, költségvetési csalásról és hivatali visszaélésről van szó.

A csatorna kérdésére Orbán Viktor azt válaszolta, hogy amíg a Lungo Drom megválasztja Farkast elnöknek, addig a Fidesz és ő maga is bíznak benne. Orbán szerint „az elmúlt évek azt mutatják, hogy sok eredményt sikerült elérnünk közösen".

Orbán szerint

„a cigány közösség maga eldönti, mit gondol erről, mi pedig elfogadjuk az ő véleményüket. A Lungo Drommal való együttműködést sikeresnek ítélem és folytatandó".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.