Szerinted hol kezdődik az erőszak?

Másfél hónappal ezelőtt indult el a meddigmehet.hu, ami az Ökumenikus Segélyszervezet és a Vodafone által létrehozott online tanácsadó oldal párkapcsolati erőszak témájában. 

A honlapon anonim üzenetekben kérhet bárki tanácsot és segítséget, jogász, pszichológus és szociális munkás válaszol a beérkezett kérdésekre. Akár akkor, ha ő maga bántalmazás áldozata, akár akkor is, ha csak aggódik valakiért, vagy úgy sejti, hogy kapcsolatában bántalmazásnak lehet kitéve.  

Most a honlaphoz az ACG Reklámügynökség gondozásában egy videó is készült, aminek a lényege, hogy megmutassa, mennyire széles skálán mozoghatnak a párkapcsolati erőszak formái, kezdve a verbális és implicit megnyilvánulásoktól, egészen a fizikai erőszakig. A videó itt érhető el, és jár hozzá egy feladat is: a kampány készítői azt kérik a nézőktől, hogy azon a ponton állítsák le a videót, amikor úgy gondolják, hogy a látott jelenet már nem elfogadható egy párkapcsolatban. 

Ez pedig itt alul egy kísérőfilm a kampányhoz, de ez nem az, amit meg kell állítani, az a honlapon érhető el

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.