Szívtelen sírrablók ellopták a motort Zoltán sírjáról

2017 június 7., szerda 6:34
211

Perger Zoltánnak mindene volt a motor, közelebbről a Harley Davidson, így halála után a család úgy döntött, hogy egy motort ábrázoló szoborral emlékezik meg róla. A síremlék, ami a mosonmagyaróvári temetőben áll, két évvel Zoltán halála után, idén májusban készült el. 

Fotó: Perger Péter

Zoltán öccse, Péter szombaton még kint járt a temetőben gondozni a sírt, és mindent rendben talált, de pünkösd vasárnap egy ismerőse felhívta, és kérdezte tőle, hogy ő vitte-e el a motort a sírról, esetleg valaki más.

Nem ők vitték el, hanem valaki más.

Páter elmondta: a direkt a síremlékhez rendelt, bronzból öntött motort, egy Harley Davidson másolatát atombiztos módszerrel, speciális csavarokkal és ragasztóval erősítették a márványlaphoz, ennek ellenére már hűlt helye sincs, pedig csak három hete készült el a sír:

Fotó: Perger Péter

A motor közelebbről:

Fotó: Perger Péter

A rendőrségen feljelentést tettek, és a Facebookon is keresik a tettest. Akivel szembejön egy ilyen Harley alakú szobor, jelentkezzen Péternél!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt