A lakásról most nincs kép, de addig is...

WTF
2017 június 08., 08:54

"Eladàsra kìnàlom bàjos, tehermentes kètszobàs lakàsomat a zuglói Pillangó parkban. Az ingatlan ùj müanyag nyìlàszàròkkal felszerelt, egyedi mèrőòràkkal, redőnnyel ès beèpìtett erkèllyel rendelkezik. A szobàk külön es egybe is nyithatòak, keleti tàjolàsuknak köszönhetően napfènyben ùsznak. A parkra nèző ablakokat gyönyörű kovàcsoltvas vèdőràcs dìszíti.A parkolàs a hàz előtt ingyenes. A tömegközlekedès kiválò, M2, 80-as troli, 130-as busz ès èjszakai jàratok pàr perc sètàra talàlhatòak. Ikea, Àrkàd, Tesco, tenisz klub, iskola es jàtszòterek szintèn a közelben vannak.A park tökèletesen alkalmas akàr kecske sètàltatàsàra is. Èrdeklődni egèsz nap lehet, költözni azonnal."

photo_camera az egyetlen fotó a lakásról


Köszi, Vilmos!


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.