A lúgos orvos ügyvédje előhúzott egy névtelen levelet, ami szerint a nő mostani párja bérelte fel a tettest

2017 június 8., csütörtök 17:29
268

Váratlan stratégiát húzott előt a lúgos orvos ügyvédje, Szekér Gyula a Kúria előtt zajló, harmadfokú eljárásban. Az Index riportja szerint B. Krisztián védője úgy csatolt be egy levelet, hogy az eljárás ezen szakaszában már nincs is rá lehetőség, de még meglepőbb annak tartalma. Egy névtelen, évek óta rácsok mögött lévő elítélt, azt állítja benne, hogy :

több hónappal a támadás előtt megkereste őt egy férfi, hogy maró anyaggal öntse le Renner Erikát. A megbízó pedig nem más volt mint az áldozat mostani barátja.

Renner Erika az Indexnek a levélről csak annyit tudott mondani, hogy

ez a legalja.

A vádlott B. Krisztián elől, az áldozat, Erika hátul a másodfokú tárgyaláson a Fővárosi Törvényszéken (Fotó: Botos Tamás) Fotó: Botos Tamás

A levél hosszan taglalja az állítólagos találkozón elhangzottakat: a megbízó férfi szerint a szörnyű tett után az áldozat majd nála keres menedéket. Renner ügyvédje, Gál András az Indexnek elmondta, hogy megpróbálnak utána menni a levél eredetének, amit közben már a rendőrség is vizsgál az ügyészség feljelentése után. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt