A lúgos orvos ügyvédje előhúzott egy névtelen levelet, ami szerint a nő mostani párja bérelte fel a tettest

bűnügy
2017 június 08., 17:29
comments 257

Váratlan stratégiát húzott előt a lúgos orvos ügyvédje, Szekér Gyula a Kúria előtt zajló, harmadfokú eljárásban. Az Index riportja szerint B. Krisztián védője úgy csatolt be egy levelet, hogy az eljárás ezen szakaszában már nincs is rá lehetőség, de még meglepőbb annak tartalma. Egy névtelen, évek óta rácsok mögött lévő elítélt, azt állítja benne, hogy :

több hónappal a támadás előtt megkereste őt egy férfi, hogy maró anyaggal öntse le Renner Erikát. A megbízó pedig nem más volt mint az áldozat mostani barátja.

Renner Erika az Indexnek a levélről csak annyit tudott mondani, hogy

ez a legalja.

A vádlott B. Krisztián elől, az áldozat, Erika hátul a másodfokú tárgyaláson a Fővárosi Törvényszéken (Fotó: Botos Tamás)
photo_camera A vádlott B. Krisztián elől, az áldozat, Erika hátul a másodfokú tárgyaláson a Fővárosi Törvényszéken (Fotó: Botos Tamás) Fotó: Botos Tamás

A levél hosszan taglalja az állítólagos találkozón elhangzottakat: a megbízó férfi szerint a szörnyű tett után az áldozat majd nála keres menedéket. Renner ügyvédje, Gál András az Indexnek elmondta, hogy megpróbálnak utána menni a levél eredetének, amit közben már a rendőrség is vizsgál az ügyészség feljelentése után. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.