Medgyessy Péter kampányszövegét tűzi zászlajára a Jobbik

politika
2017 június 08., 17:19

„Létbiztonság, jogbiztonság, közbiztonság.”

 Apáti István, a Jobbik szóvivője egy csütörtöki sajtótájékoztatón azt mondta, ezzel a három jelszóval foglalható össze a Jobbik kormányzati terveinek alapvetéséről szóló nyilatkozat. Ezt a szóvivő szerint a Jobbik országos elnökségének előterjesztésére fogadta el az országos választmány, ezeket az alapvetéseket pedig a párt szombati kongresszusán is megerősítik, ahol jóvá fogják hagyni Vona Gábor miniszterelnöki jelölését.

Ezzel a három szóval viszont egyszer már ki volt plakátolva az ország. Pontosan így:

2002-ben Medgyessy Péter és az MSZP kampányszövege volt ez.

Persze a Jobbikban gondolhatják akár azt, hogy végül is Medgyessynek bejött, miért ne működne másodszor is. Ha viszont így van, hamarosan jöhet ennek felújítása is:

photo_camera Korabeli Hócipő-címlap

Nem mintha ez a Jobbiktól egyébként távol állna.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.