Fokozott biztonsági intézkedéseket akar a terrorveszély miatt Molnár Zsolt

POLITIKA
2017 június 09., 08:22

Molnár Zsolt, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke attól tart, hogy az ISIS katonai vereségei miatt tovább fokozódhat a terrorveszély Európában, ahol az elmúlt hónapokban már így is több terrortámadást hajtott végre a terroristacsoport. Ezért most levélben fordult a belügyminiszterhez kérve a biztonsági intézkedések fokozását.

Molnár különösen a nyári, sok turistát vonzó események, a vizes világbajnokság, a mogyoródi F1-es nagydíj és a Sziget fesztivál miatt aggódik, szerinte az erre érkező turistákra tekintettel az interneten, a tömegközlekedési eszközökön is többnyelvű tájékoztatókat kéne közzétenni.

A tájékoztatásért felelős minisztertől pedig azt kérte, hogy a küldöldre utazó magyar állampolgárokat is tájékoztassák alaposan a rájuk leselkedő veszélyekről, mert többen is olyan országokba indulhatnak nyaralni, ahol nagy, vagy növekvő a terrorveszély. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.