Fokozott biztonsági intézkedéseket akar a terrorveszély miatt Molnár Zsolt

2017 június 9., péntek 8:22
149

Molnár Zsolt, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke attól tart, hogy az ISIS katonai vereségei miatt tovább fokozódhat a terrorveszély Európában, ahol az elmúlt hónapokban már így is több terrortámadást hajtott végre a terroristacsoport. Ezért most levélben fordult a belügyminiszterhez kérve a biztonsági intézkedések fokozását.

Molnár különösen a nyári, sok turistát vonzó események, a vizes világbajnokság, a mogyoródi F1-es nagydíj és a Sziget fesztivál miatt aggódik, szerinte az erre érkező turistákra tekintettel az interneten, a tömegközlekedési eszközökön is többnyelvű tájékoztatókat kéne közzétenni.

A tájékoztatásért felelős minisztertől pedig azt kérte, hogy a küldöldre utazó magyar állampolgárokat is tájékoztassák alaposan a rájuk leselkedő veszélyekről, mert többen is olyan országokba indulhatnak nyaralni, ahol nagy, vagy növekvő a terrorveszély. (Via MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt