Fokozott biztonsági intézkedéseket akar a terrorveszély miatt Molnár Zsolt

POLITIKA
2017 június 09., 08:22
comments 147

Molnár Zsolt, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke attól tart, hogy az ISIS katonai vereségei miatt tovább fokozódhat a terrorveszély Európában, ahol az elmúlt hónapokban már így is több terrortámadást hajtott végre a terroristacsoport. Ezért most levélben fordult a belügyminiszterhez kérve a biztonsági intézkedések fokozását.

Molnár különösen a nyári, sok turistát vonzó események, a vizes világbajnokság, a mogyoródi F1-es nagydíj és a Sziget fesztivál miatt aggódik, szerinte az erre érkező turistákra tekintettel az interneten, a tömegközlekedési eszközökön is többnyelvű tájékoztatókat kéne közzétenni.

A tájékoztatásért felelős minisztertől pedig azt kérte, hogy a küldöldre utazó magyar állampolgárokat is tájékoztassák alaposan a rájuk leselkedő veszélyekről, mert többen is olyan országokba indulhatnak nyaralni, ahol nagy, vagy növekvő a terrorveszély. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt