Ferencvárosi dílertalálkozón ütöttek rajta a rendőrök

A BRFK Kábítószer-bűnözés Elleni Osztálya a józsefvárosi rendőrökkel együtt pénteken 17:35-kor a IX. kerületben, a Könyves Kálmán körút egyik parkolójában, kábítószer átadása közben fogtak el két dílert és a segítőjüket.

A rendőri akció előtt a 40 éves K. Csaba autóval vitte a 27 éves N. Lászlót a találkozó helyszínére. A budapesti férfiak a kocsiban várták a 24 éves dunavarsányi V. Alexet. Amikor V. gyalog megérkezett, és beszállt a kocsiba, K. Csaba az autó mellett figyelte, hogy az adás-vételt más ne zavarhassa meg. A nyomozók ekkor fogták el a 3 férfit, akik közül V. a kocsiból kidobott egy 64,96 gramm marihuánával teli alufóliacsomagot.

A felderítők az autót átvizsgálták, és a padlón szétszórva a bal első ülés elől 69 darab kék színű tablettát (gondolom ekit) foglaltak le. A rendőrök K. Csaba nadrágzsebében a nevére kiállított hamis rendőrigazolványt is találtak.

A nyomozók az elfogott férfiakat előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. V. Alex és N. Lászlóval szemben kábítószer-kereskedelem, míg K. Csabával szemben közokirat-hamisítás miatt folytatnak eljárást. V. és N. előzetesbe kerülhet. (police.hu)