Szatyrokban tett ki az út szélére hat kiskutyát, csak kettő élte túl

ÁLLAT
2017 június 10., 08:44

A Karcagi Rendőrkapitányság állatkínzás miatt indított eljárást egy 49 éves kisújszállási férfi ellen, aki pénteken 7:45 körül az egyik utcában két bevásárlószatyrot hagyott az út melletti fűben, azokban összesen 6 újszülött kiskutyával.

photo_camera Fotó: police.hu

Állampolgári bejelentés alapján érkeztek a járőrök a helyszínre, de négy kiskutya addigra elpusztult. Az állatorvos elsődleges véleménye alapján a kutyák élve születtek, a szatyorba csomagolás miatt fulladtak meg. A rendőrök 8 órán belül azonosították és előállították a tettest. Az életben maradt állatok elhelyezéséről a helyi gyepmester gondoskodott. (police.hu)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.