Alsószentmárton polgármestere tagadja, hogy bántotta volna a drávapiski polgármestert

2017 június 11., vasárnap 9:36
40

Nem tett tanúvallomást a rendőrségen, és nem is ismeri el a bántalmazás tényét, mondta Budai László, Alsószentmárton polgármestere a Szabad Pécsnek vasárnap. Szombat este a kocsma előtt négy-öt ember megverte a szomszédos Drávapiski polgármesterét, Mali Zoltánt, akit mentőhelikopter szállított kórházba. A rendőrök az eset után előállítottak három embert és az alsószentmártoni polgármestert, az ügyben csoportos garázdaság gyanújával indult nyomozás. 

A Szabad Pécsnek helyiek elmondták a mozgóboltokon veszhetett össze a két településvezető. Alsószentmárton egyetlen boltját és kocsmáját Mali üzemelteti, de nem rég úgy döntött a képviselő-testület, hogy a településre bejöhetnek a mozgóárusok is. Állítólag Malinak az nem tetszett, hogy konkurenciát kap, és, hogy ugyanekkor felszólították arra is, bontsa el az engedély nélkül épített teraszt a kocsmája elől. A lap kiemeli, hogy most hétfőre szerveztek volna falugyűlést a 

"helyi viszályok és konfliktusok véleményezésére és megtárgyalására", 

de szombaton már elcsattantak a pofonok.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt