Autósüldőzés volt Zamárdiban

bűnügy
2017 június 11., 03:08
comments 15

Szombat hajnalban akartak igazoltatni egy fehér furgont a rendőrök Zamárdiban, de az inkább továbbhajtott. A járőrök hiába szirénáztak, és szóltak rá hangosbemondóval, a kisteherautó Siófok felé repesztett. Ott bekanyarodott egy benzinkútra, majd visszafordult és ismét Zamárdi felé menekült. A 7-es útról egy földútra fordult, ahol egy kerítés állta útját, a férfi így autóját hátrahagyva rohant tovább. 

link Forrás

A körbekerített gyümölcsöst végül a siófoki-, balatonföldvári rendőrök a Balatonhoz vezényelt készenlétisekkel fésülték át. 

A sofőrre az egyik gyümölcsfa tövében, a fűben, hason fekve találtak rá.

A 22 éves helyi férfit előállították, a nyomozóknak azzal indokolta a menekülését, hogy

  • részegen,
  • érvényes jogosítvány nélkül vezette
  • ismerőse furgonját, aki erről viszont nem tudott. 

(Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.