Leállítottak egy bulit Mallorcán, hogy kizavarják a nácikat a diszkóból

külföld
2017 június 11., 17:32
comments 220

Mallorca szigete a német bulituristák egyik legfontosabb célpontjának számít, az oda érkezők 35 százaléka Németországból jön. Pénteken épp a volt pornós Mia Julia Brückner koncertezett a németekre optimalizált, a Bierkönig nevű helyen, amikor a buli közepén egy társaság a III. Birodalom hadi zászlaját lógatta be az erkélyről.

link Forrás

Mia Julia Brückner azonnal leállította a bulit, hogy „azonnal vigyétek innen azt a szart”. A közönség pedig hosszú percekig felváltva skandálta, hogy „Minden nácinak a kurva anyját” és „Nácik takarodjatok!” A buli nagyjából 15 percre áll le, mire biztonságiak kivezették a társaságok. (Bento)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.