Egy korábbi tartozás miatt érettségi közben kapcsolták ki a villanyt az érdi gimnáziumban

oktatás
2017 június 12., 14:04
comments 184

Hétfő délelőtt jelentek meg az ELMŰ szakemberei az Érdi Vörösmarty Mihály Gimnáziumban, kitettek egy kikapcsolás feliratú táblát, 

majd pár perc múlva kikapcsolták az áramot, miközben egy emelettel feljebb éppen az emelt szintű érettségik folytak.

A vizsgáztatásra nem volt hatással az áramszünet, írja a Híradó.hu, de a melegkonyha nem tudott nem működni. Az Érdi Tankerületi Központ szerint nem volt tartozásuk, amire hivatkozva kikapcsolták az áramot az iskolában, sőt, háromszázezres túlfizetésük van a szolgáltató felé. Az ELMŰ szerint volt elmaradás, amit időközben valóban rendeztek, viszont ennek adminisztrálását munkatársaik későn láttak. Végül egy órával később visszakapcsolták a szolgáltatást. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.