El voltam veszve a szemei kékségében és a haja szőkeségében

életmód
2017 június 12., 09:12
comments 226

Bár nem csütörtökön történt, hanem szerdán [múlt szerdán -  a szerk.], mégis hozzátok fordulnék. Szerda reggel 8.40-8.45 között szálltam fel a 2-es metróra a Blahán, akkor a lány már ott állt. Ránéztem, visszanézett. Ez persze még semmi, de asszem a Deákon, amikor leszállt, odafordult hozzám és egy hatalmas mosolyt eresztett meg. Én visszamosolyogtam, de ahhoz már lassan kapcsoltam hogy utánamenjek. Szőke hullámos haja volt, nagy kék szeme, és asszem türkiz nadrágban volt, de ez már nem biztos, mert el voltam veszve a szemei kékségében és a haja szőkeségében. Húsz körül lehetett. Rajtam fehér ing, szürke nadrág és egy barna válltáska volt.

Üzenem neki, hogy minden hétköznap reggel megtalál a 2-es metrón, de ha ez túl bizonytalan, akkor a szerkesztőségből is elkérheti az adataimat, szívesen elvinném egy közös metrózásra, akár végállomástól végállomásig is!

Légyszi hangsúlyozzátok, hogy ez SZERDÁN volt!  [MÚLT SZERDÁN -  a szerk.]

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.