Gyere és szépíts ki!

copywriter
2017 június 12., 11:48
comments 3

Én csak bréjnsztormolok itt, aztán majd a kedves vevő eldönti.

Jelen pillanatban tök

"Kocsi beálló nincsen kialakítva a jelen pillanatban, mert a tulajnak jelenleg ez nem volt fontos, DE ez akármikor kialakítható.Az utcáról ahogyan belépünk a kertbe csodálatos látvány tárul elénk. Kis kerti tó és közvetlen a ház előt egy kis zöldséges kert van. Jelen pillanatban tök van bele ültetve."

Vegyük le a cipőt

"Ahogyan belépünk az ajtón egy kis előszoba van. Itt vegyük le a cipőt. Itt akár a fagyálló növényeket is tárolhatjuk télen. Vagy üvegháznak is kialakítható. Aki nem igazán kedveli a növényeket annak figyelmébe ajánlanám egy kis kiülő feleség kialakítását."

"A tető tér is beépíthető ami további fantázia dús lehetőséget rejt magában."

Nyilván nem

"Jelen pillanatban a kert hátsó részében házi állatok vannak tartva. Ezt a lehetőset annak ajánlanám figyelmébe aki szintén szeretne tartani házi állatot. Aki nem akar állatot tartani annak nyilván nem."


Köszi, Kriszta!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.