Végtelen pénzünk van: harmincmilliárd a Makkabi játékokra

gazdaság
2017 június 12., 5:30
comments 181

A minden nap pár százmillióval dráguló vizes vb után újabb csatornát talált a kormány a közpénz csatornán történő lefolyatására: a 2019-es Európai Makkabi Játékokra a konzervatív, drágulás előtti tervek szerint harmincmilliárdot költenek.

  • Tervpályázat elkészítése: 1,6 milliárd
  • Beruházás idén: 2 milliárd
  • Kivitelezés jövőre: 12,8 milliárd
  • Kivitelezés 2019-ben: 15,3 milliárd.

A beruházást ugyanaz a Seszták Miklós felügyeli, a vizes vébé költségeire is olyan nagy gondot fordított.

A sportlétesítmények az MTK stadion és az Aréna pláza közötti területen, a kerepesi temető mellett épülhetnek meg, nekünk nemrég volt egy jó tippünk, ki nyerheti a közbeszerzést: elég nyilvánvaló, hogy a Népstadiont korábban lebontó Föld-Trans 2001-re szabták a dolgot. Igaz, akkor még csak egy kétmilliárdos munkáról volt szó. (Magyar Nemzet)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt