92 migránst tartóztattak fel

határ
2017 június 13., 04:08
comments 96

Bács-Kiskun megyében 65-en próbáltak meg Magyarországra jutni hétfőn, őket Hercegszántó, Bácsalmás, Bácsborsód és Kelebia területén akadályozták meg a jogellenes belépésre. A Csongrád megyei Ásotthalomnál kedd hajnalban 27 ember próbált átjönni, őket is feltartóztatták és a határzárhoz kísérték őket. A rendőrség közleménye kitért arra is, hogy a férfiakból álló csoport tagjai iraki, szír, indiai és pakisztáni állampolgárnak vallották magukat, de irataik nem voltak. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.