Előállították a miskolci férfit, aki a szomszéd apró pisztolyával véletlenül lelőtte a kislányát

bűnügy
2017 június 13., 11:01
comments 51

Véletlenül sült el a pisztoly egy férfi kezében hétfő este Miskolcon, és a golyó úgy megsebesítette az apa 9 éves kislányát, hogy az a kórházban belehalt a sérülésbe – erősítette meg a korábbi közlését a rendőrség az MTI-nek, miután a gyanúsítottat kihallgatták az esetről.

Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a részleteket ismertetve elmondta:

  1. A férfi szomszédja hosszabb időre elutazott, értékesebb tárgyait összepakolta, és azokat rábízta a gyanúsítottra, megőrzésre.
  2. Hétfő este a férfi kíváncsiságból úgy döntött, átnézi a nála hagyott szatyrokat.
  3. Az egyikben talált rá a kicsi, egy nagyobb tenyérben szinte észre sem vehető fegyverre.
  4. Addig forgatta, nézegette, amíg az el nem sült.
  5. A golyó a kislányát találta el.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint este a 112-es központi segélyhívó számon jelentette be egy miskolci nő, hogy a lakásukon a 9 éves lányukat az élettársa véletlenül meglőtte. A járőrök és a mentőszolgálat munkatársai a helyszínre mentek, ahonnan az elsődleges ellátása után kórházba vitték a gyereket, de a kislány olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy meghalt. A nyomozók előállították az apát, akit gondatlanságból elkövetett emberölés miatt hallgatnak ki. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.