Sátánista jelképekkel fújták végig a pécsváradi templomot

bűnügy
2017 június 13., 19:01
photo_camera Fotó: szabadpecs.hu

100 ezer forintos nyomravezetői jutalmat ajánlott fel Zádori János, Pécsvárad polgármestere annak, aki segít kézre keríteni azokat, akik fekete és piros festékkel sátánistának látszó pentagrammákkal és fordított keresztekkel - összesen nyolccal - dekorálták ki a helyi templomot. 

A rendőrség már nyomoz, de a polgármester szerint valószínűleg nem kell sokat várni, hogy meglegyenek a tettesek, mert a rendőrök már kopogtattak is az elkövetőknél. Gyerekekre gyanakodnak, erre utal az is, hogy alacsonyan pingálták fel a sátáncsillagokat. 

photo_camera Fotó: szabadpecs.hu
photo_camera Fotó: szabadpecs.hu

Zádori azért is szomorú, mert tíz éven keresztül újították fel a templomot, amin még vasárnap is láthatóak voltak a pentagrammok. Pécsvárad a zsebébe nyúl, hogy minél szebben és minél gyorsabban távolítsák el a jeleket a falakról. (Szabad Pécs)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.