Amerikai síparadicsomból egyengeti a magyar vállalkozások útját a Kereskedőház Embere

2017 június 14., szerda 6:25
123

Colorado államban, egészen pontosan Aspenben tölti napjait Hajdu Petra a Népszava információi szerint. A lap arról ír, hogy Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) ügynökeként dolgozó Hajdu havi egymillió forintért segít magyar cégeknek piacra jutni az Egyesült Államokban. A Népszava szerint Hajdu férje sí- és siklóernyő-oktatóként dolgozik a Sziklás-hegységben található üdülővárosban. 

„Partnerek keresése, beazonosítása, valamint releváns üzleti lehetőségek felkutatása.”

Az állami tulajdonú MNKH szerint ez a dolga a havi egymillió forintért a korábban Giró-Szász András kormányszóvivő szóvivőjeként dolgozó Hajdu Petrának. Azt állítják, hogy neki köszönhetően „magyar vállalkozások több alkalommal vettek részt nemzetközi szinten is kiemelt élelmiszer-, valamint kreatívipari kiállításokon New Yorktól Los Angelesig, melyek eredményeként számos üzletkötést bonyolítottak le.” Hogy konkrétan mik volnának ezek az üzletek, azt az MNKH a Népszavának nem árulta el.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt