Fontos kétharmados szavazás lesz ma a Parlamentben, egy DK-s képviselő vesegörcs miatt hiányzik

POLITIKA
2017 június 14., 08:05
comments 98

Ma döntenek a képviselők a plakáttörvényről, ez akár meg is tilthatná a pártoknak, hogy kampányidőszakon kívül plakátokat helyezzenek el közterületen. A törvény ötlete a Jobbik

"Ti dolgoztok, Ők lopnak"

plakátjai után ugrott be a fideszes képviselőknek.

A módosításhoz az ülésteremben jelen lévő képviselők kétharmadának támogatására van szükség. Ez csak úgy lehet meg a Fidesznek, ha legalább két ellenzéki támogatja a javaslatot, vagy hiányoznak.

Ezen a vonalon van miben reménykednie a Fidesznek, ugyanis az Index szerint

Oláh Lajos DK-s képviselő reggel vesegörcs miatt rosszul lett, és nem tudja elhagyni a lakását, így nem is lesz ott a szavazáson.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.