Napokon át zaklatott nőket egy kamasz fiúkból álló banda Budapesten a Parlament környékén

Június 13-án este az V. kerületi Vadász utcában fogott el a rendőrség hat kamaszt és egy 18 éves társukat, akik előtte napokon át nőket zaklattak a Parlament környékén.

„Napok óta egy 4-5 fős, kamasz fiúkból álló banda terrorizálja az egyedül közlekedő nőket. Módszerük: hátulról ketten megközelítik a kiszemelt áldozatot, egy harmadik a telefonjával videózza az esetet kicsit távolabbról, a többiek meg nézik és élvezik. A két „akcióhős” ráugrik szerencsétlen nőkre, fogdossa, molesztálja, szexuálisan abuzálja őket”

Így idézte fel a történteket az Indexnek az egyik szemtanú.

A rendőrségre két nap alatt hat nőtől érkezett bejelentés, mire elfogták a zaklatókat.

"Nem utcagyerekek voltak, drága telefonjaik voltak, rendesen fel voltak öltözve és végig vihorásztak, láthatóan szórakoztatta őket ez az egész"

Ezt mondta a zaklatás egyik célpontja, aki értesítette a rendőrséget. A hatóságnak már csak azért sem lesz nehéz dolga, mert az egyik fiútól lefoglaltak egy telefont, ami 20 ilyen utcai zaklatás felvételei voltak.

A rendőrség további sértettek jelentkezését várja, ez a videó pedig a zaklatók elfogásakor készült.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.