Érintés nélkül 125%-os éles látás csak 2 perc alatt

2017 június 15., csütörtök 8:43
133

125%-os látás

Ma már azt kezdem elfelejteni, milyen volt az élet szemüveggel. Évtizedes négyszeműség után végre kristálytisztán látok mindent, és elképesztő, hogy annyi macera, kellemetlenség és „szemellenzős” érzés után most 125%-os a látásom. Igen, tudom, furcsán hangzik, de igaz. Jobban látok, mint bármikor korábban szemüveggel.

De mégis, hogyan?

Csúcstechnológiájú lézerekkel teljesen fájdalommentesen. Nekem az érintés nélküli, 5 dimenziós szemkövető lézerhez volt szerencsém, és az egész műtét csupán 2 percet vett igénybe. Utána rögtön tökéletesen láttam. A műtét előtt persze egy alkalmassági vizsgálaton vettem részt. Ezután lehet tudni azt is, hogy melyik lézer és lézerkezelés lesz számunkra a legjobb. Választásom a Sasszem NO-Touch PRK kezelésre esett, amely során senki és semmi nem ér a szemhez. A kontaktlencse-viselést sem bírtam elfogadni, így a lézerkezelésnél is zavart volna, ha a szememhez hozzáért volna bármi. Hihetetlen, hogy már itt tartunk. Ezek a mai csúcstechnológiás gépek képesek a természet alkotta, 100%-os látásnál is jobbat létrehozni, így lett az én korábbi –6,50 dioptriás látásom is 125%-os. Fantasztikus, igaz? És ez még nem is olyan kiemelkedően jó eredmény. Rubint Réka látása például 160%-ra javult. Na, ez az igazán fantasztikus!

Ingyenes alkalmassági vizsgálat

Ha online jelentkezik az ember, akkor ingyenes a 2 órás alkalmassági vizsgálat. Szerencsére a klinika nem csak hétköznap van nyitva, így mivel győri vagyok és nem akartam szabadságot kivenni a vizsgálat és a lézerkezelés miatt, szombati napokon tudtam menni Budapestre. Ami nagyon meglepő volt számomra, hogy a vidéki pácienseknek szállást is segítenek biztosítani az 1. napos kontrollvizsgálathoz, illetve regionális kontrollhálózatot is kialakított a Sasszemklinika, így a későbbi kontrollokat már nem csak a budapesti központban lehet elvégezni.

Részletfizetés – Visszaigénylés - Számolgatás

Egy lézeres szemműtét korántsem olcsó, több százezer forintról beszélünk. Valaki évekig gyűjtöget, mire megműttetheti a szemét. De lehetőség van részletfizetésre is, ami nagy könnyebbséget jelentett számomra is! Sőt, a Sasszemkezelés árának egy részét, egész pontosan 20%-ot, visszaigényelhetünk a személyi jövedelemadóból, amennyiben Egészségpénztári kártyával fizetünk. Persze még így is elég tetemes az összeg, de amikor szépen összeadogattam, hogy kétévente mennyit költök szemüvegre, akkor rájöttem az alapigazságra: hosszú távon mindig a drágának tűnő dolgok lesznek a legolcsóbbak.

Orvosi garancia - Megbízhatóság

Elképesztő, de a Sasszemklinika már több mint 90.000 lézeres szemműtétet végzett az elmúlt 20 év alatt. Azt kevesen tudják, hogy orvosi garanciát vállalnak a kezelésekre: a műtét előtt írásban rögzítik, milyen eredmény várható az esetünkben. Ha aztán kisebb mértékben javulna a látásunk, mint ahogy azt írásban megkaptuk, életbe lép a garancia, és az újabb lézeres szemműtét elvégzése díjmentes lesz. Nekem ez nagy biztonságérzetet ad a jövőre nézve, hiszen ugye „sosem lehet tudni”…

Gondolom ezért választották olyan hírességek is a Sasszemklinikát, mint pl. Schobert Norbert, Gönczi Gábor, Tatár Csilla, Gombos Edina, Lola, Kiss Norbi, Storcz Botond vagy Straub Dezső.

Legyél te is Sasszemű! Ajánlom. Itt megtudhatsz mindent a Sasszem NO-Touch PRK kezelésről!

Dobja el szemüvegét! Válassza az érintésmentes Sasszem NO-Touch PRK kezelést a Sasszemklinikán!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt