Folyamatosan, elemi erővel mosolygott felém

életmód
2017 június 15., 05:01
comments 138

Tegnap este (szerda - már majdnem csütörtök nem?) fél 11 körül láttam egy helyes lányt a 4-6-os villamoson a Nyugati pályaudvarnál. Ő is ott szált le. Leszállás előtt folyamatosan mosolygott felém, de olyan elemi erővel amit már rég nem tapasztaltam. Én meg vissza rá. Annyi még biztos, hogy egy vonaton utaztunk Vác felé és a vonathoz sétálva sokszor visszanéztem rá egy mosolyért.

Én fekete poló/drap nadrágban voltam Te pedig egy színes ruhában, színes (jó nagy hátizsákkal). Voltam olyan hülye, hogy nem szólítottalak meg...

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.