Gene Simmons le akarja védetni a metálvillát

Popkult
2017 június 15., 19:45

A Kiss magyar származású, izraeli születésű, amerikai basszusgitárosa tényleg megpróbálja levédetni a metálvillát/ördögszarvat. Pontosabban annak ezt a formáját:

link Forrás

Simmons keresete szerint 1974. november 14-én használta először kereskedelmileg, a Kiss Hotter than Hell című turnéján. Csakhogy az ördögszarv egyik leghíresebb képviselője (több millió metáloson kívül) Ronnie James Dio egykori Black Sabbath-énekes, de Geezer Butlert már 1971-ben is fotózták a jelet mutatva.

Meg hát eleve: az elmúlt évszázadokban rengeteg kultúra használta mindenféle értelemben. A feltartott mutató- és kisujj eltartott hüvelykujjal az amerikai jelnyelvben például azt jelenti, hogy: „I love you.” (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.