Itt a magyar Justice League

2017 június 15., csütörtök 18:34
112

Megvolt a 2020-ban rendezendő Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus Társadalmi Bizottságának alakuló ülése a budavári prímási palotában.

Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Annyi nagy név ült le egy asztalhoz, hogy rá sem fért mind a képre: szemben Vizi E. Szilveszter, a Magyarország Barátai Alapítvány kuratóriumának elnöke (b), Freund Tamás, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) alelnöke (b2), Pintér Sándor belügyminiszter (b3), Sulyok Tamás, az Alkotmánybíróság elnöke (b4), Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek (b5), Áder János köztársasági elnök (b6), Semjén Zsolt, nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes (b7), Darák Péter, a Kúria elnöke (b8), Mádl Dalma, Mádl Ferenc néhai köztársasági elnök özvegye (b9) és Tarlós István, Budapest főpolgármestere (b10). Balra lent látható még Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója és jobbra lent Fekete György, az MMA vezetője is.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt