Storck: Össze fogjuk szedni magunkat!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Csütörtök este hozta meg döntését az MLSZ elnöksége: még egy esélyt adnak Bernd Storck szövetségi kapitánynak. Az utolsó négy mérkőzését elvesztő Storck a bejelentés után nyilatkozott úgy a Nemzeti Sportnak, hogy

„az után a nagyon negatív helyzet után, amelyet a múlt heti vereségünk előidézett, most kimondottan pozitív érzésekkel vágok neki a folytatásnak."

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya érkezik meghallgatására az OTP Nádor utcai székházához, ahol az MLSZ elnöksége előtt kell beszámolnia a válogatott Andorra elleni vereség után.Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA

Jólesett számára "az elnök úr és az elnökség megerősítése", tette hozzá. 

"Érzem magamban és a csapatban az erőt arra, hogy bizonyítsuk a következő két hazai meccsen és a többi előttünk álló feladat során, hogy a magyar válogatott képes jól és sikeresen futballozni. Dolgozunk tovább és össze fogjuk szedni magunkat!” 

ígérte Storck.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.