Fény derült Lorde titkára: nincs is titkára!! LOLXDDDXDddDX

bulvár
2017 június 17., 12:18
link Forrás
Több
is médiahekkek-császárnőként ünnepli Lordét, miután Jimmy Fallon beszélgetős műsorában megerősített egy régóta terjedő pletykát. A szóbeszéd szerint Lordénak van egy Instagramja, az
, ahol rántott hagymakarikákat értékel (tényleg ő, és nem a titkára!). Lorde beismerte, hogy így volt, ő csinálta, de azóta már letörölte. Egy prinstcreen megmaradt:

Lorde sokkal kevésbé ismert és sokkal érdekesebb titka, hogy 2012-ben, amikor még egyáltalán nem volt híres, a 4chanen megkérdezte, mit szólnak a Royals című számához.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.