Habony Árpád helikopterrel menekült el az újságírók elől

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Hír Tv Célpont című műsora számolt be arról, hogy Habony Árpád egy helikopterrel menekült el a sajtó elől múlt pénteken a Liszt Ferenc reptéren. 

A Célpont stábja akkor csípte el majdnem Habonyt, amikor Demján Sándor társaságában egy magángéppel érkeztek vissza Makaóból. A hírtévések sokáig várták a miniszterelnök tanácsadóját a reptéren, de csak nem akart felbukkanni. Mint azóta kiderítették, azért nem , mert Habony helikopterrel lépett le. Ráadásl ugyanaz a cég vitte el, mint amelyik Rogán Antalt és családját tavaly októberben egy lakodalomba szállította. Ez volt az az út, aminek a létét Rogán Antal előbb egyszerűen letagadta egy újságírónak. 

Pénteken miközben Demján emberei már rég távoztak a reptérről, Habony sehogy se akart felbukkani. Azóta viszont a stáb birtokába került egy pilóták közötti beszélgetés, és ebből kiderült, hogy egy Robinson–44-es gépet azonnali hatállyal Ferihegyre parancsoltak. A pilóta munkaadója ugyanaz a Fly-Coop Kft., mint ami Rogán Antal helikopterezésénél is feltűnt. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.