Habony Árpád helikopterrel menekült el az újságírók elől

A Hír Tv Célpont című műsora számolt be arról, hogy Habony Árpád egy helikopterrel menekült el a sajtó elől múlt pénteken a Liszt Ferenc reptéren. 

A Célpont stábja akkor csípte el majdnem Habonyt, amikor Demján Sándor társaságában egy magángéppel érkeztek vissza Makaóból. A hírtévések sokáig várták a miniszterelnök tanácsadóját a reptéren, de csak nem akart felbukkanni. Mint azóta kiderítették, azért nem , mert Habony helikopterrel lépett le. Ráadásl ugyanaz a cég vitte el, mint amelyik Rogán Antalt és családját tavaly októberben egy lakodalomba szállította. Ez volt az az út, aminek a létét Rogán Antal előbb egyszerűen letagadta egy újságírónak. 

Pénteken miközben Demján emberei már rég távoztak a reptérről, Habony sehogy se akart felbukkani. Azóta viszont a stáb birtokába került egy pilóták közötti beszélgetés, és ebből kiderült, hogy egy Robinson–44-es gépet azonnali hatállyal Ferihegyre parancsoltak. A pilóta munkaadója ugyanaz a Fly-Coop Kft., mint ami Rogán Antal helikopterezésénél is feltűnt.