Meghalt a Rocky és a Karate kölyök rendezője

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az Oscar-díjas John G. Avildsen 81 éves volt. 

A rendező fia közölte az amerikai sajtóval, hogy apja hasnyálmirigyrákban halt meg egy Los Angeles-i klinikán. 

Fotó: MATT WINKELMEYER/AFP

A Rocky a hetvenes évek egyik legnagyobb dobása volt, a film úgy lett 1976 legnagyobb bevételét hozó alkotása, hogy viszonylag kis költségvetésből készült. A rendezésért Avildsen Oscar-díjat kapott. 

A filmet író és a főszerepet is alakító Sylvester Stallone Instagramon búcsúzott a rendezőtől:

Avildsen rendezte ezen kívül mindhárom Karate kölyök filmet, és az egyetlen filmet, amiért Jack Lemmon Oscar-díjat kapott: 1973-ban a Mentsd meg a tigrist! (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.