Meghalt a Rocky és a Karate kölyök rendezője

Az Oscar-díjas John G. Avildsen 81 éves volt. 

A rendező fia közölte az amerikai sajtóval, hogy apja hasnyálmirigyrákban halt meg egy Los Angeles-i klinikán. 

Fotó: MATT WINKELMEYER/AFP

A Rocky a hetvenes évek egyik legnagyobb dobása volt, a film úgy lett 1976 legnagyobb bevételét hozó alkotása, hogy viszonylag kis költségvetésből készült. A rendezésért Avildsen Oscar-díjat kapott. 

A filmet író és a főszerepet is alakító Sylvester Stallone Instagramon búcsúzott a rendezőtől:

Avildsen rendezte ezen kívül mindhárom Karate kölyök filmet, és az egyetlen filmet, amiért Jack Lemmon Oscar-díjat kapott: 1973-ban a Mentsd meg a tigrist! (BBC)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.